Rotaryclub Medemblik verkoopt op markt

MEDEMBLIK – Tijdens de a.s. Zomermarkt op zaterdag 18 juli in de binnenstad van Medemblik met het thema Kunst & Nostalgie verkoopt Rotaryclub Medemblik hele leuke houten spullen en heerlijke boerenkaas van 10 tot 17 uur op het Bagijnhof en Van Houweningenpark. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan Kasteel Radboud in Medemblik dat momenteel extra financiële injectie nodig heeft door het wegvallen van forse subsidiebedragen …

Functioneel hout en heerlijke kazen !

Tussen alle kunst, ambachten, brocante en spullen van weleer komt u een kraam tegen met hele leuke houten spullen van écht eerlijk hout: kandelaars, kaasplankjes, zuilen … Daarnaast échte heerlijke boerenkaas: met de hand in de regio gemaakt en daarom met een volle, eigen smaak!

Rotarecycling

Op de markt maakt de Rotaryclub Medemblik u ook attent op haar ICT-inzamelingsactie: oude en/of overbodige ICT / audio apparatuur kunt u inleveren op zaterdag 25 juli tussen 10 en 12 uur op Nijverheidsweg 6a in Medemblik óf u maakt een afspraak rc@rotarymedemblik.nl. De opbrengst van deze spullen gaat ook naar een goed doel!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.