17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 19:54
Medemblik Actueel.

PostNL Opmeer vanochtend tijdelijk dicht door staking pakketbezorgers (video)

Regionieuws – Bij het PostNL sorteercentrum in Opmeer werd vanochtend opnieuw actie gevoerd door een groep zelfstandige pakketbezorgers. Meerdere busjes werden voor de ingang van het gebouw geparkeerd.

De actievoerders zijn ontevreden over de afspraken die PostNL heeft gemaakt met de vakbonden over de mogelijkheid in dienst te treden bij het postbedrijf of om als ondernemer meer te gaan verdienen. Ze vinden het aanbod van PostNL te mager. 

Weinig begrip
In een reactie laat PostNL weten ‘niet veel begrip’ te hebben voor de acties. “We begrijpen niet dat er nu nog acties worden gevoerd nadat gister een kort geding is geweest waarin bepaald is dat er een gesprek moet plaatsvinden.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?