EnzaZaden Vooroeverloop 2015 zoekt vrijwilligers

Medemblik – Op zondag 6 september 2015 is het weer de dag dat vele tientallen hardlopers vanuit Enkhuizen naar Medemblik komen rennen. De EnzaZaden Vooroeverloop is daarom nog op zoek naar mensen die willen meehelpen om deze dag tot een succes te maken.

Heb jij dus zin om je in te zetten in 1 van de mooiste hardloopwedstrijden van West-Friesland meld je dan aan via secretariaat@vooroeverloop.nl

Sinds dit jaar is 1 van de grootste zaadveredelingsbedrijven ter wereld Enza Zaden uit Enkhuizen aan de loop verbonden als hoofdsponsor en naamgever. Afgelopen maart was de officiële ondertekening van het sponsorcontract tussen de Loopgroep Medemblik (organisator) en Enza Zaden uit Enkhuizen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.