Elke zondag valkenier op kasteel Radboud!

Medemblik – Ook nieuwsgierig naar de geschiedenis van de valkerij? Kom dan op zondag 19 of 26 juli naar kasteel Radboud voor een interactieve en educatieve middag met onze valkenier en ontmoet zijn prachtige vogels.

Aanvang 14 uur, tot 16 uur. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze middag, anders dan de normale entreegelden. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt, aanmelden om te reserveren is verstandig! U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar valkenier@kasteelradboud.nl, o.v.v. uw naam en het aantal personen. Deze middag is ook zeker geschikt voor kinderen!       

Gedurende de andere zondagen van de zomervakantie (regio Noord) zult u eveneens onze valkenier aantreffen, in afwisseling met de uilen van Oehoe zone. Het programma daarvan is nog niet bekend, dus houdt de website in de gaten!

Komt u op een andere dag? Ook dan bieden we veel vermaak: u vindt tijdens de gehele zomervakantie Oud-Hollandsche Spellen op het kasteelplein die vermaak bieden voor jong en oud. U kunt hoepelen, steltlopen of bijvoorbeeld het aloude Koningsspel doen met het hele gezin. In het kasteel vindt u alles over de geschiedenis van het gebouw, maar ook onze boeiende tentoonstelling Lang Leve Lingerie over ondermode door de eeuwen heen. Elke middag om 14.15 uur start er een rondleiding die u op vertoon van uw entreebewijs gratis kunt bijwonen. Voor de kinderen is er een spannende speurtocht waarmee de code van onze schatkist gekraakt kan worden.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de website van kasteel Radboud, www.kasteelradboud.nl

Kasteel Radboud Medemblik
Oudevaartsgat 8
1671 HM Medemblik
0227 541 960
info@kasteelradboud.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.