Medemblik Actueel.

Ajaxsupporters gaan massaal Nathaniël uitzwaaien.

Medemblik – Ajacieden komen zaterdagochtend in alle vroegte naar vertrekhal 3 op Schiphol. Ditmaal niet om hun idolen te verwelkomen, maar om het Medemblikse kankerpatiëntje Nathaniël (2) uit te zwaaien. Hij vertrekt om 7.00 uur naar de Verenigde Staten om daar een behandeling te ondergaan.

Dirk, initiator van de supportersactie, hoopt dat er zaterdagochtend zo veel mogelijk Ajacieden naar de luchthaven komen. “Nodig zo veel mogelijk Ajacieden uit om deze dappere strijder en z’n familie een geweldig afscheid te geven”, roept initiator Dirk op. “Ik hoop dat heel Schiphol straks rood-wit ziet voor onze kleine dappere strijder”, reageert een Ajacied.

De afgelopen maanden werd bijna 120.000 euro ingezameld voor de Nathaniël Victory Foundation, opgericht door Nathaniëls ouders. Voor Nathaniëls behandeling is ongeveer 100.000 euro nodig, maar zijn ouders zetten de inzameling door om ook in de toekomst patiëntjes naar de VS te kunnen sturen voor behandeling.

Lees alles over Nathaniël in ons dossier: “Nathaniël

Reageren via facebook