14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 05:29
Medemblik Actueel.

Wervershover Hans de Vries nieuwe Algemeen Directeur Blooming Bedrijvengroep

Wervershoof – Hans de Vries (53) uit Wervershoof wordt de nieuwe Algemeen Directeur van de blooming bedrijvengroep in Bergen (NH). Hij treedt deze week officieel in dienst. De Vries wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en bedrijfsvoering van het blooming hotel & conferentielandgoed en Landgoed Het Hof.

Hans-de-Vries-229x300Hans de Vries heeft roots in de leisure-branche. Zo was hij de afgelopen vijf jaar namens bureau LeisureNL als directeur, adviseur en interim manager bij diverse grote projecten betrokken, zoals ‘Waterdunen’ (landelijk voorbeeldproject in ontwikkelingsplanologie en leisure).

Daarvoor was hij onder meer (interim)manager van twee recreatiebedrijven in Zeeuws Vlaanderen en de Kennemer Duincampings (PWN Waterleidingbedrijf). Het is maar een greep uit zijn ruime cv, waarin zijn ervaring op het gebied van marketing, professionalisering, cultuurverandering en bedrijfsverbetering prominent naar voren komt,meld onze nieuwspartner Westfriesland in bedrijf.

Reageren via facebook