16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:45
Medemblik Actueel.

Wendy van Breukelen geslaagd voor Master Special Educational Needs

Medemblik – Wendy van Breukelen heeft een super prestatie neergezet door Cum Laude te slagen voor de opleiding Master Special Educational Needs aan de Hogeschool van Utrecht.

Leraren en directies van scholen geven aan dat zij in toenemende mate te maken hebben met leerlingen bij wie de ontwikkeling niet vanzelfsprekend verloopt. Deze leerlingen volgen onderwijs in zowel reguliere als speciale scholen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Als deze leerlingen geen adequate, passende onderwijsvormen worden geboden (en dus ook speciale begeleidervaardigheden en expertise van leraren) lopen deze leerlingen forse risico’s in onze complexe samenleving.

Wendy van Breukelen heeft deze opleiding dus met de hoogst mogelijke score afgerond. Voorwaar een superprestatie.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?