16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:36
Medemblik Actueel.

Deen Supermakten genominieerd voor Beste Werkgever 2015

Regionieuws – De 100 organisaties die kans maken op de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’ zijn bekend. De 100 genomineerden zijn onderverdeeld in organisaties met meer en organisaties met minder dan 1000 medewerkers. Het Beste Werkgevers Onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland. Dinsdag 6 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Het Beste Werkgevers Onderzoek is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever. Alle organisaties hebben een op maat gemaakt medewerkersonderzoek of quickscan laten uitvoeren onder hun medewerkers. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score.

Deen Supermarkten

Tot de genomineerden hoort ook Deen Supermarkten uit Hoorn. Het in 1933 opgerichte familiebedrijf bestaat nu 82 jaar en in deze 82 jaar heeft het bedrijf een grote groei meegemaakt. Begonnen in Hoorn met een kruidenierswinkel heeft Deen nu ± 7500 mensen in dienst en is 1 van de grootste werkgevers in West-Friesland.  Deen Supermarkten vind je behalve in West-Friesland ook in de rest van Noord-Holland en in Flevoland.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?