19 C
Medemblik
20 september 2020 16:27
Medemblik Actueel.

Kay Schipper pakt winst KNSB Marathon Cup Venhuizen

Venhuizen – De inline-skatende broertjes Schipper uit Medemblik hebben deels hun stempel gezet tijdens de KNSB Marathon Cup in Venhuizen. Kay wist de winst voor zich op te eisen en broer Rick kwam net te kort om van de vierde naar de tweede plaats te stijgen. Rick werd uiteindelijk vierde.

Bij de A-rijders wist Rick Smit de 4e plaats voor zich op te eisen en de uit Wervershoof afkomstige Bart Mol wist als 10e te eindigen.

Bij de dames was er weinig eer weggelegd voor de West-Friese dames, Yvonne Spigt eindigde als 10e en pas op de 24e plaats kwam Kelly Schouten over de finish.

jarno Botman uit Andijk wist de marathon bij de kadetten (junioren) te winnen en de uit Oostwoud afkomstige Bas Meijer wist beslag op plaats 12 te leggen, Fleur Schouten uit Zwaagdijk-Oost pakte bij de gecombineerde race plaats 14.  Bente Kerkhoff uit Oostwoud vinden wij terug op plaats 20..

Bij de pupillen 1 en 2 ging de winst naar de uit Wervershoof afkomstige Gert Jan van Diepen, Iris Tiben finishde als 13e en Rianne Tiben uit Medemblik kwam als 18e over de streep.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?