Medemblik Actueel.

Algemeen

Interne ruzie Kledingbank Medemblik – Marianne van der Stolpe gooit bijltje erbij neer.

Medemblik – Nieuw is het nieuws niet, de Kledingbank in Medemblik heeft al 2 forse ruzies achter de rug, in 2013 vanwege het ontslag van 2 vrijwilligsters en vorig jaar nog het gedoe over de verdeling van de opbrengst van de jaarlijkse kledingverkoop in de kerk.

De verdeling van deze opbrengst heeft toen discussie losgemaakt. de ruim 12.000 euro zou volledig ten goede komen van de kerk wist Marianne van der Stolpe ons toen te vermelden. En dit viel niet in goede aarde bij de Kledingbank. Later kwam zij terug op dit bericht en wist te melden dat er een deel van de opbrengst ook voor de kledingbank zou zijn. 

In ieder geval heeft zij nu het bestuur van de Kledingbank de rug toegekeerd en is vertrokken bij de kledingbank.  Wij hebben nog wel geprobeerd in contact te komen met Marianne van der Stolpe maar kregen geen respons.

De Kledingbank bevestigde het vertrek van Marianne van der Stolpe als bestuurslid maar wilde niet verder ingaan op de reden van haar vertrek.

Reageren via facebook