Crowdfunding actie JB Zwaagdijk – Stop overlast & geef talent een kans

Zwaagdijk – Jongeren Beweging van Zwaagdijk-West- is een stichting die jongeren in de categorie 16-24jaar met elkaar wil verbinden door middel van het organiseren van verschillende thema avonden waarbij wij DJ’s, bands en andere artiesten een plaats willen bieden om voor publiek op te treden.Op deze manier probeert JB Zwaagdijk een plaats te zijn die jongeren aantrekt en deze laat ontspannen. Bijvoorbeeld onder het genot van muziek en de optredens van vrienden, die zo kunnen laten zien wat ze kunnen. Zo proberen wij tevens de hangjeugd op straat tegen te gaan. Hiervoor willen wij onze bestaande activiteiten uitbreiden met het geven van workshops muziek. Op deze manier proberen wij de jeugd van de straat te houden en hun zo hun tijd nuttig te laten besteden. 

Om dit voor alle artiesten aan te kunnen bieden willen zij graag de daar voor benodigde apparatuur aangschaffen om ze zo de kans te bieden zich creatief te ontwikkelen en om podium ervaring op te laten doen.
Zij hebben daarvoor materialen nodig: Microfoons, standaards, draai, mix en mengtafel, bekabeling, etc.
Voor de benodigde Apparatuur om dit mogelijk te maken hebben zij ongeveer €5500,- nodig.

Via de website Het lukt ons kunt ook u doneren.

Budget

DJ Workshops en benodigde apparatuur  3000.00
Band apparatuur  2000.00
Lichtshow Workshops (VJ)  1000.00

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.