Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en 20 graden

Medemblik – Na de wel hele frisse dag van gisteren toen ook bij ons de temperatuur amper boven de 17 graden uitkwam en de koude nacht die volgde, in Medemblik koelde het af tot 8.9 graden, vandaag dan weer een middagtemperatuur van rond de 20 graden.

De zon zal ook regelmatig te zien zijn maar de bewolking is ook nadrukkelijk aanwezig. Het blijft zo goed als droog. De wind waait uit het noordwesten en is matig 4Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar zo’n 15 graden.

Zaterdag is het vrijwel onbewolkt en met een westelijke wind wordt warme lucht aangevoerd. Deze lucht zorgt ervoor dat het morgen bij ons 25 graden kan worden. De wind is matig 3Bft. In de nacht naar zondag komt er bewolking vanaf de Noordzee onze kant op drijven.

Zondag overdag veel bewolking en met 20 graden weer een stukje minder warm dan zaterdag. De wind draait van noordwest naar zuidwest en is matig 4Bft.

De nieuwe week begint bewolkt en uit deze bewolking valt van tijd tot tijd wat neerslag, de temperatuur ligt volgende week rond de 19 á 20 graden, vrij normale temperaturen voor de tijd van het jaar.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.