4.4 C
Medemblik
28 november 2020 23:37
Medemblik Actueel.

Coöperatie Zonnedak Interpack houdt informatiebijeenkomst

Medemblik – Op woensdag 15 juli is er een informatieavond voor leden en geïnteresseerden van Coöperatie Zonnedak Interpack. De coöperatie is opgericht en de formaliteiten zijn bijna afgerond.

Deze maand wordt de eerste bestelling voor de panelen gedaan. Binnen tien jaar verdienen de deelnemers hun investering terug; daarna produceert de installatie pure winst. De coöperatie wil groeien: daarom worden de eerste keer meer panelen geplaatst dan noodzakelijk is voor de huidige inschrijvers. Hierdoor kunnen nieuwe leden snel instappen.

Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer ingegaan op de statuten, de ledenovereenkomst, BTW, de keuze voor de panelen en hoe je lid kunt worden van de coöperatie. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Interpack Westfriesland, Oosterdijk 15 in Andijk. Stuur in verband met de organisatie een e-mail aan info@interpack.nl.

De gemeente Medemblik staat achter het initiatief vanwege het duurzame karakter en het rendement dat met de corporatie wordt bereikt. Inwoners van Andijk en Wervershoof, maar ook van de buurgemeenten kunnen met deze coöperatie meedoen. Welke huisadressen dat precies zijn, kunt u makkelijk nagaan op www.zonsupport.nl. Er staat ook informatie op www.medemblik.nl en zoek op energiecoöperatie.

Reageren via facebook