16.7 C
Medemblik
16 juli 2020 01:42
Medemblik Actueel.

Gratis bijeenkomsten voor hoog sensitieve moeders in Hoorn

Regionieuws – Ik, Liesbeth Rijs, 44 jarige moeder van 2 tienerdochters en eigenaar bij coachingspraktijk Luisteren in Praktijk heb één doel voor ogen: het verbinden en samenbrengen van hoog sensitieve moeders.

Zelf terugkijkend op mijn jaren als moeder is dat iets wat ik gemist heb. Er waren diverse zogenaamde praatgroepjes, maar ik voelde mij daar vaak niet thuis. Het ging voor mij teveel over praktische zaken en ik was op zoek naar verdieping. Hoe voel je je? Wat kom je tegen in het moeder zijn? Hoe kun je opvoeden leuk maken? En boeiend? Wat kun je leren van je kind?

Ik ben op 21 mei jongstleden het volgende initiatief gestart om andere moeders tegemoet te komen in hun zoektocht naar antwoorden: Elke tweede donderdagavond van de maand ontmoeten Hoog Sensitieve Moeders elkaar bij het gezellige Turf aan de Gedempte Turfhaven in Hoorn. Vanaf 19:30 kun je vrijblijvend aanschuiven en de enige kosten die je maakt zijn de door jezelf gebruikte consumpties. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen. Het zijn laagdrempelige ontmoetingen waar we elkaar leren kennen, ervaringen delen, luisteren naar elkaar, herkennen en leren.

In de toekomst zijn er plannen om bijvoorbeeld yogalessen te geven. Ook wil ik presentaties houden over onderwerpen waar behoefte aan is.

Hooggevoeligheid is natuurlijk niet wetenschappelijk te bewijzen en je hoeft geen toelatingsexamen te doen om je aan te sluiten. Wat ik vooral wil is een groep moeders bij elkaar brengen die heel bewust bezig zijn met hun eigen gevoelens en de gevoelens van hun kinderen en die op zoek zijn naar verbinding en hun ervaringen willen delen.

Voel jij je aangesproken en wil je een keer langskomen? Op mijn website www.luistereninpraktijk.nl kun je onder <gratis ontmoetingen> alles volgen en precies zien waar en wanneer de volgende bijeenkomst is!

Je bent van harte welkom en het lijkt mij ontzettend leuk je te ontmoeten!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?