Medemblik Actueel.

Cultuur & Uitgaan

Varen in Opperdoes

Opperdoes – Deze zomer organiseert Stichting Historisch Opperdoes weer een zomeravondactiviteit. Er is gelegenheid om een tocht met een schuit te maken. Er kunnen per keer maximaal 10 personen meevaren.

U kunt zich voor de tocht aanmelden bij bestuurslid Arthur Meurs, telefoonnummer is 06-51721987. Bij voorkeur ‘s avonds tussen 18.00 en 19.00 uur. De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vol = vol. Als er zich minder dan vijf personen aanmelden voor een bepaalde datum, dan gaat de tocht niet door.

Er wordt een kleine bijdrage ad € 2 per persoon gevraagd. U betaalt dit bedrag aan de schipper als u in de schuit zit. Tijdens de tocht zal de schipper het één en ander vertellen over de omgeving.

Opstapplaats is voor het huis Oosteinde 13 te Opperdoes. De eerstvolgende data zijn woensdag 8 juli en woensdag 15 juli. De schuit vertrekt om 19.00 uur.

Als het weer het niet toelaat om te varen dan wordt de activiteit afgelast.

Reageren via facebook