Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Yes-R en Pascal Redeker tijdens 10-jarig jubileum Avond van Andijk

Andijk – De Avond van Andijk bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt gevierd! De Avond van Andijk komt dit jaar op vrijdag 3 juli wederom met een line-up met voor ieder wat wils.

In de grote tent zal rapper en entertainer Yes-R het spits afbijten. Daarna zal Pascal Redeker optreden; de populairste feestartiest van 2014. Niels Geusebroek zal hierna het podium beklimmen. Vervolgens is het de beurt aan Danny Vera. Deze bevlogen rock ’n roll-zanger heeft zich ontpopt tot misschien wel de stijlvolste rockartiest van Nederland. De avond zal in de grote tent worden afgesloten door onze eigen LOCALS; Deze locale muziekhelden zullen het beste van de afgelopen 10 jaar Locals ten gehore brengen. Dat wordt dus meezingen en dansen op onder andere Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Elvis, Michael Jackson en meer!

In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zal van 17:00 uur tot 21:00 uur allerlei activiteiten en vermaak voor de kinderen worden georganiseerd. Circus Meerfout zal optredens te midden van het publiek verzorgen. Vanaf 21:00 uur zullen in de Rheino’s Fresh Partyground de DJ’s Taafro & Uncle Sam, Rovell en niemand minder dan Rob Lee & MC Durk de avond afsluiten.

Dijkpop vindt dit jaar op 4 juli plaats en de Avond van Andijk op 3 juli. Voor E-tickets en meer informatie kun je terecht op www.dijkpop.nl en www.deavondvanandijk.nl of volg de laatste ontwikkelingen via Facebook, Twitter, Instagram of de speciale Dijkpop app.

Reageren via facebook