Weerbericht Medemblik – veel zon en 24 graden

Medemblik – Medemblik kan zich gaan opmaken voor 5 dagen tropische hitte. Vandaag met 23 á 24 graden nog prima zomerweer maar vanaf morgen wordt het 5 dagen lang 30 graden of warmer. Op vrijdag mogelijk iets minder heet maar op zaterdag gaan wij ook in Medemblik boven de 30 graden uitkomen.

[quote_box_left]Op naar nieuw West-Friesrecord??[/quote_box_left]Donderdagavond neemt wel de kans op een onweersbui toe, en tijdens deze bui(en) kan het even stevig gaan regenen. De extreme hitte wordt niet verdreven maar gaat zelfs nog hoger uitpakken. Op zaterdag gaan de eerste berekeningen nu uit van 33 graden voor West-Friesland mogelijk zelfs 34 graden.

De hoge UV-Index zorgt ervoor dat je erg snel verbrand dus smeer je heel erg goed in en drink vooral voldoende.  En drink geen frisdranken als Cola of andere frisdranken waar veel suiker in zit. Drink koud leidingwater dat lest de dorst het beste, samen met hete thee wat ook een prima dorstlesser is.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.