Van Koppen & Van Eijk neemt Bakker Detachering over

ZWAAG – Op 15 juni heeft uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk de overname van Bakker Detachering B.V. afgerond. Het in Zwaag gevestigde uitzendbureau is vanaf deze datum volledig in handen van Van Koppen & Van Eijk. Naast al het vaste personeel, de ruim 600 uitzendkrachten en de 2 vestigingen in Noord Holland (Zwaag en Zwaagdijk) wordt ook het Poolse wervingskantoor overgenomen.

De overname, die na een langere periode van voorbereiding tot stand is gekomen, sluit aan bij de strategie van Van Koppen & Van Eijk om een sterke landelijke dekking te realiseren. Het klantenbestand en een nauwe samenwerking met het kantoor in Zwaagdijk, zorgen ervoor dat Van Koppen & Van Eijk een sterke basis in Noord Holland heeft, meldt Westfriesland in Bedrijf

Over Bakker Detachering

Bakker Detachering B.V. is een uitzendorganisatie die ruim 10 jaar voornamelijk buitenlandse werknemers uitzendt. In deze tijd is de onderneming uitgegroeid tot een ABU en NEN 4400-1 gecertificeerde organisatie die continue ca. 600 uitzendkrachten uitzendt met name in Noord-Holland en Friesland.

Over Van Koppen & Van Eijk

Van Koppen & Van Eijk is uw betrouwbare partner in grenzeloos uitzenden. Met flexibele oplossingen, maatwerk en 24/7 bereikbaarheid. Onze meerwaarde is onze betrokkenheid naar opdrachtgevers én werknemers.Want uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Inmiddels koppelen we dagelijks 7000 werknemers met succes aan bedrijven in de internationale sectoren tuinbouw, logistiek, voeding,recycling, schoonmaak, bouw en techniek. Dat maakt ons een van de grootste uitzendbureaus in Europa.