Medemblik Actueel.

Miranda Hooiveld bij Westfriesland SEW behouden voor eredivisie

Nibbixwoud – Westfriesland SEW is blij te kunnen melden dat men Miranda Hooiveld heeft weten vast te leggen voor het komende seizoen. Na twee seizoenen bij DSS keert Miranda weer terug in Westfriesland.

De zeer ervaren cirkelspeelster is een welkome aanvulling voor de eredivisionist uit Nibbixwoud. WF SEW heeft voor de komende jaren uitgesproken dat men wil gaan bouwen aan een nieuwe selectie met speelsters uit eigen opleiding aangevuld met regionaal herkenbare speelsters. De Wervershoofse past mede hierdoor perfect in het plaatje van de club.

WF SEW is nog in onderhandeling met een tweetal speelsters waarvan men hopelijk volgende week hun komst naar de club definitief kan maken.

Ondertussen is de groep al begonnen met een conditioneel programma waarbij o.a. volgende week maandag een Bootcamp van ex-wereldkampioen boksen Esther Schouten gepland staat.

Reageren via facebook