Crisis bij DVO Wognum Nicols is compleet. DVO bestaat niet meer.

Wognum – Na het plotselinge vertrek van 5 spelers en de trainer van het eerste elftal lijkt er nu defintief een einde aan de naam DVO te zijn gekomen.  Voorzitter Tom Beerepoot laat weten dat de de naam DVO verdwijnt en er verder wordt gegaan onder de naam Wognum Nicols.

Daarmee is de fusie die vorig jaar met DVO uit Wieringerwerf is aangegaan zo goed als voorbij. De vraag is alleen of DVO weer onder eigen naam vanuit Wieringerwerf verder gaat of dat alles verder gaat onder de naam Wognum Nicols. Tom Beerepoot vindt het nog te vroeg om hier over te praten. “DVO was het eerste team en daar is weinig meer van over,” zegt Beerepoot.  Genoeg reden voor het bestuur om terug te vallen op de naam Wognum Nicols.

In een interview voor Radio Hoorn liet oud-trainer en mede-oprichter van DVO Jaap Kaleveld zich niet bepaald positief uit over het functioneren van de voorzitter Tom Beerepoot. Of zo als Kaleveld verteld aan Eva Hogenbirk van het sportprogramma bij Radio Hoorn, “een A-junior of zelfs een B-junior moet meenemen, dan weet je dat er iets niet goed zit.”

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.