Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – een zomerse week voor de boeg

Medemblik – Maar t/m maandag zal ook de bewolking ons nog parten spelen. Vandaag is het grotendeels bewolkt bij een matige wind uit het zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 22 graden maar uit de wind in de zon wordt het snel 26 graden. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar 14 graden.

Het weekend verloopt ook nog wisselend bewolkt bij een middagtemperatuur schommelend rond de 21 graden. De wind is matig 3 Bft en waait uit het zuidwesten.

In de nacht van zondag op maandag is er kans op wat lichte neerslag maar veel zal er niet vallen. Maandag overdag nog vrij veel bewolking en 20 graden. Na maandag gaan wij een paar dagen van subtropische temperaturen tegemoed. Met op woensdag ook bij ons misschien wel 28 graden of nog hoger.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook