15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 15:53
Medemblik Actueel.

Bakker Swart trotse sponsor van de Avond van Andijk en Dijkpop

Andijk|Wervershoof – Bakker Swart is al lang geen onbekende meer in de Wervershover regio. Van vader op zoon al een aantal keren en nog steeds heerlijk warm. Brood met passie gemaakt en dagelijks eten daar vele mensen van. Kwaliteit staat voorop en daarom is het niet zo verwonderlijk dat de organisatie van de Avond van Andijk en het Dijkpop Festival Bakker Swart heeft benaderd met de vraag of ze iets konden betekenen voor elkaar.

Het Dijkpop Festival draait 100% op vrijwilligers. Deze ongeveer 300 mensen werken met dezelfde passie aan het bewerkstelligen van dit grote evenement wat dit jaar voor de 32e keer plaatsvind op het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk. Tijdens de dagen van de Avond van Andijk en het Dijkpop Festival, vrijdag 3 en zaterdag 4 juli zorgt de Warme Bakker Swart voor de hongerige vrijwilligers d.m.v. het leveren van kadetten. Een prachtig signaal richting de organisatie die, net zoals de bakker, zowel kwaliteit als passie hoog in het vaandel heeft staan.

De samenwerking tussen beide organisaties is voor de komende drie jaar beklonken en daar zijn beide partijen beretrots op.

Bij Bakker Swart zijn de komende week kaartjes te winnen voor het festivalweekend. Hoe? Breng een bezoek aan de warme bakker aan de Dorpsstraat in Wervershoof.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?