15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 19:16
Medemblik Actueel.

Ze zijn er helemaal klaar voor bij KlusWijs Medemblik

Medemblik – Weken van zweten en zwoegen gingen er vooraf maar het is nu eindelijk klaar. De overgang van Fixet naar KlusWijs is afgerond en vanaf heden gaan Ger en Edith Bijenhof verder onder de nieuwe naam.

In september 2014 werd bekend gemaakt dat de Fixet formule niet werd doorgezet door formulehuis DGN. Deze koos ervoor om uitsluitend met Hubo en Multimate verder te gaan. Hierop hebben diverse Fixet ondernemers besloten om de overstap te maken naar een ander formulehuis: KlusWijs.

KlusWijs is een volledig Nederlandse onderneming met inmiddels ruim 30 bouwmarkten in Nederland. Gestart in 2011, dus daarmee ook de snelst groeiende keten binnen doe-het-zelf.

Nieuw de dierenafdeling met o.a. dierenvoeders (foto aangeleverd)
Nieuw de dierenafdeling met o.a. dierenvoeders (foto aangeleverd)

Ger en Edith Bijenhof waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe, onderscheidende, aanpak. Ook het huidige interieur met de daarbij behorende assortimenten, was toe aan een nieuwe strategie en een eigentijdse “look & feel”. “Te vaak blijven ondernemers hangen in het jasje dat ze, bij wijze van spreken, al tientallen jaren hebben. Gevolg is dat de winkel oubollig wordt, niet meer van deze tijd is en ook totaal niet meer verrast”, aldus het bewogen ondernemerspaar.

Ook nieuw de afdeling kleding met een grote keur aan spijkerbroeken (foto aangeleverd)
Ook nieuw de afdeling kleding met een grote keur aan spijkerbroeken (foto aangeleverd)

Met de nieuwe aanpak onder KlusWijs zullen er vele nieuwe assortimenten te zien zijn en ook duidelijke accenten worden toegevoegd. Alle onderdelen van deze nieuwe aanpak staan in het teken van rust, duidelijkheid, onderscheid, inspiratie en informatie. Opvallend binnen de KlusWijs-bouwmarkten is het interieur met veel antracietgrijze accenten. Ook hebben alle hoge stellingen plaats gemaakt voor stellingen met een hoogte van 1,70 meter. Hierdoor wordt de bouwmarkt heel erg vriendelijk en straalt deze een enorme rust uit. Je wordt als consument echt vanzelf uitgenodigd om eens heerlijk rond te lopen. Door het verlagen van alle stellingen wordt de bouwmarkt bovendien optisch enorm vergroot. Het hoofdpad is voorzien van zogenaamde Kluscoach borden. De meest voorkomende klussen staan daarop omschreven.

Voor de knutselaar onderons is er nu een enorm assortiment aan knutselspullen. (foto aangeleverd)
Voor de knutselaar onderons is er nu een enorm assortiment aan knutselspullen. (foto aangeleverd)

uitgebreidere assortiment

Nieuw in het assortiment bij KlusWijs zijn o.a.: de knutselspullen, de dierenvoeders maar ook de Wyzonol professionele verfmenger met bijbehorende verf.  Ook is het interieureiland compleet vernieuwd en uitgebreid. Voor de BBQ-liefhebbers is er een grote keur aan Weber BBQ’s in de Weber-shop.

De Weber BBQ shop nu ook bij KlusWijs Medemblik (foto aangeleverd)
De Weber BBQ shop nu ook bij KlusWijs Medemblik (foto aangeleverd)

Demonstratie

Aanstaande zaterdag 27 juni is er van 11:00 tot 15:00 uur een demonstratie van Weber BBQ’s waarbij een kok van Weber laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze BBQ’s.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?