Medemblik Actueel.

Theater

Optreden “WestFries Collectief”, SCC De Schoof Wervershoof

Wervershoof – Je hebt humor en humor. Én West-Friese humor. Geïnspireerd door de legendarische Kees Stet zal het Westfries Collectief een korte show laten zien.

De herenboer die in zijn zondagse kostuum mét rode zakdoek geen blad voor de mond neemt; uiteraard in het populaire West-Friese dialect – voor iedereen verstaanbaar – met z’n knerperige keelklanken en zangerige zinnen. Iedere liefhebber van de nuchtere, gortdroge en soms ondeugende humor zal er ongegeneerd van genieten!

West-Friese gebeurtenissen, gedichten en gortdroge conferences worden afgewisseld met vrolijke liedjes.

Voor alle activiteiten dient u zich, uiterlijk een week van te voren, op te geven en vooraf te betalen. Opgeven graag via bijgevoegd deelnameformulier. Dit formulier graag inleveren bij de contactpersoon wonend in het dorp waar de activiteit wordt georganiseerd. Deze invullen en dan met het geld erbij in een envelop afgeven bij één van onderstaande personen:

  • * Els Koomen-Laan, Pastoor van Santestraat 59,1693 CR Onderdijk. (0228-583149)
  • * Hans Witteman, Dorpsstraat 161, 1693 AE Wervershoof. (0228-583796)
  • * Atie Dudink, De Gracht 10, 1684 NR Zwaagdijk-Oost. (0228-752405)

Graag het deelnameformulier gebruiken. Mocht u het nu nog niet zeker weten, dan uiterlijk een week van te voren opgeven bij één van de contactpersonen.

Vervoer

Bent u mobiel wat beperkt, maar wilt u toch deelnemen aan deze zomersoosactiviteiten voor senioren en heeft u geen andere mogelijkheden qua vervoer? Neem dan contact op met één van de personen genoemd bij “belangrijke informatie”. Geef dit tijdig aan, dan kan er iets geregeld worden. Het uitje naar het museum is inclusief vervoer.

De activiteiten worden mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband van Gemeente Medemblik, Ouderenbond KBO (afd. Wervershoof/Zwaagdijk-Oost/Onderdijk), Verzorgingshuis St. Jozef-Omring, SCC De Schoof en Stichting De Wering

Reageren via facebook