-0.1 C
Medemblik
30 november 2020 02:03
Medemblik Actueel.

En dan nu eens goed nieuws…

Medemblik – Wij nemen u mee terug naar 9 april 2015 toen duidelijk werd dat een paar scholieren een wel hele vreemde manier van stagelopen hadden bedacht. Zij gingen op diefstal-stage bij een paar bedrijven in Medemblik.

Nu blijkt dat er intensief overleg is geweest de daders aan de ene kant en de ouder,politiek,school,kerk , en de slachtoffers aan de andere kant.  Vooral wijkagente Jolanda Roza heeft zich enorm ingespannen om tot een goede oplossing te komen. En die is er gekomen. Er zijn zeer duidelijke afspraken gemaakt met de jongens.

Zo blijkt wederom dat het doen van aangifte werkt en wel degelijk nut heeft.  Alle betrokkenen hopen dat het nu is afgelopen met het insluipen bij bedrijven, maar mocht iemand toch nog iets zien of horen neem dan vooral direct contact op met de politie via 0900-8844

Reageren via facebook