Circusfeest op de kuyperschool Andijk

Andijk – 19 juni 2015 is een dag die we op de Kuyperschool niet snel zullen vergeten. Na 42 jaar werken op de Kuyperschool namen we nu echt afscheid van onze zeer gewaardeerde collega Ester Pasterkamp.

Ook vierden we het feit dat Janneke Ginjaar 25 jaar werkt op de Kuyperschool. Dus ons eindfeest werd dit jaar groots gevierd. ’s Ochtends werden de juffen met een cabrio opgehaald van huis. Op school stonden alle leerlingen te wachten op het plein en werden de juffen toegezongen en verrast met mooie cadeau’s.  

’s Middags was er in de Klamp een cicusvoorstelling voor ouders en belangstellenden. Schoolcircus had de kinderen geholpen om  een geweldige circusvoorstelling op te kunnen voeren. Er was  een act met wilde dieren, clowns, balanceren, limbodansen, jongleren, piramides bouwen.

Wat werd er genoten door kinderen en ouders van dit feest. Leerkrachten, oudercommissie en hulpouders bedankt voor alle inzet deze week en tijdens deze geweldige dag. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.