13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 07:08
Medemblik Actueel.

Redders in het zonnetje gezet

Abbekerk – Afgelopen 14 april van dit jaar kreeg Rob Teka uit Abbekerk een hartinfarct in zijn auto en reed daardoor het water in. Dankzij snel handelen van Swier Strobos uit Abbekerk en Marius Boon uit Opmeer heeft Rob Teka het overleefd.

Zij bedachten zich geen moment en sprongen het koude water in om Rob Teka uit de auto te halen en zodra ze hem op de wal hadden zijn zij direct met het reanimeren begonnen net zolang tot de ambulance er was en het ambulancepersoneel het van deze twee helden overnam.

Vandaag werden beide heren in het zonnetje gezet door burgemeester Frank Streng van Medemblik die ook namens de burgemeester van Opmeer zijn dank uitsprak.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?