13 C
Medemblik
27 september 2020 02:21
Medemblik Actueel.

Medemblik vraagt mening inwoners over de openbare ruimtes

Medemblik – Is uw omgeving schoon genoeg? Wat vindt u van de groenvoorziening? Wij horen graag uw mening over uw omgeving.

De gemeenteraad wil samen met inwoners de prioriteiten bepalen als het gaat om de openbare ruimte. U kunt uw mening geven in een workshop. Uw opvattingen verwerken we in een beleidsplan. Daarover neemt de gemeenteraad eind dit jaar een besluit.

Wat gaan we doen?

Er worden twee workshop’s georganiseerd.

  • De eerste is de workshop ‘Schouwen op beeldkwaliteit’. Daarin beoordeelt u uw woonomgeving. Dat doet u met de speciaal hiervoor ontwikkelde BurgerschouwApp. De app leidt u langs inspectiepunten in uw kern.

    Wanneer:      woensdag 1 juli
    Hoe laat:      van 16:30 tot 18:00 uur of van 19:30 tot 21:00 uur (u kunt kiezen)
    Waar:                    Gemeentehuis Medemblik, Gebouw Midden, Dick Ketlaan 20, Wognum

  • In september volgt de workshop “Beheerscenario’s Openbare Ruimte”. Daar bepaalt u waar uw woonomgeving aan moet voldoen. De gevolgen van uw keuze voor de kwaliteit van de openbare ruimte en van het beschikbare budget kunt u direct zien. De exacte datum maken we op een later moment bekend.

Wilt u meewerken aan uw leefomgeving?

Schrijf u uiterlijk 29 juni in voor de eerste workshop. Dat kan via www.medemblik.nl/IBOR. U kunt ons ook bellen. Het telefoonnummer is (0229) 85 60 00.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?