Marvin Vader en Soraya Hobma beginnen aan hun grootste droom

Medemblik – Er waren eens….. Zo begint elk sprookje. Maar voor 2 inwoners van Medemblik komt dit sprookje uit. Marvin Vader en Soraya Hobma gaan beginnen aan de grootste uitdaging van  hun leven.  Onder de naam ‘van zuks dus’ hebben zij lunchroom, voorheen “de vliegende kraai”, en tegenwoordig bekend onder de naam “lunchroom JoLi” nieuw leven ingeblazen.

Marvin en Soraya "samenwerken aan een droom"

Marvin en Soraya leerden elkaar in 2006 kennen en toen was de toekomst nog zeer onzeker. Marvin werkte toen al in de horeca en Soraya deed op dat moment een horeca opleiding.  uit die tijd komt dan ook al de droom voor een eigen zaak. Ondertussen werkte het stel bij verschillende horecabedrijven samen om zo aan hun droom te werken.

Een klein wondertje verstoorde in 2012 deze droom toen ineens bleek dat Soraya zwanger was en de plannen danig in de war schopte. Op 11 november werd hun wereld nog verder op hun kop gezet met de geboorte van hun zoon Djyve.

Maar ook dit kon beiden niet stoppen in de drang naar een eigen horecagelegenheid. En met succes. Toen zij de kans kregen om lunchroom “Joli” over te nemen grepen zij dit met beide handen aan. inschrijven bij de Kamer van Koophandel, bedrijfsplan schrijven en op zoek naar geld om de droom te realiseren. En daar kwam de bekende kink in de kabel, anno 2015 willen banken het liefst helemaal geen geld meer uitlenen, en zeker niet als het woordje ‘horeca’ er in voorkomt. Om toch de benodigde gelden bijelkaar te krijgen zijn ze een crowdfunding gestart om toch de droom waar te kunnen maken.

Met deze actie proberen Marvin en Soraya hun eigen horecagelegenheid te starten.. Ze zijn dus nog niet begonnen.

Marvin en Soraya hopen dan ook dat er mensen zijn die willen investeren in een jong stel met een goed plan. Voor meer informatie kunt u dan mailen met Marvin en Soraya via M.Vader86@gmail.com.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.