Medemblik Actueel.

Dorpsraad Midwoud/Oostwoud start eigen digitale plek

Midwoud/Oostwoud – De dorpsraad van Midwoud/Oostwoud willen met het starten van de website Midwoudoostwoud.nl een nieuwe digitale plaats maken voor de inwoners van deze kernen.

Het doel is niet alleen praktisch, maar ook om de cohesie, de samenhang tussen de  inwoners, verenigingen en organisaties te vergroten. Als deze elkaar ontmoeten op één plek, kunnen zij elkaar ook volgen op één plek. En dus ook elkaar steunen.

Alle informatie snel, overzichtelijk en interactief beschikbaar.

Iedere vereniging of organisatie krijgt daar zijn eigen webpagina of door- verbonden(gelinked) website. Een aantal organisaties hebben al toegezegd.

De kosten voor deze deelnemers zullen niet meer dan een aantal tientjes per jaar bedragen. Zij zullen deze eigen pagina zelf kunnen beheren, met hulp van de DMO, als men dat wenst. Één forum voor allemaal met agenda’s, bezetting van de sportzaal en cultuurzaal, wedstrijden en oproepen op één plek in te zien.

Deze website moet éénmalig gebouwd worden. Dus éénmalige kosten die DMO d.m.v. fondsenwerving (crowd funding) bij elkaar willen krijgen.

De DMO draagt minimaal 1500 euro bij om het project alvast te kunnen starten.

Wat vragen zij van u?

Als alle inwoners van Midwoud en Oostwoud dit idee willen steunen door een paar euro te storten op een rekening van de fondsenwerving-website, dan is het DMO er zeker van dat dit project samen met uw bijdrage gaat slagen.

Samen met u gaat dit lukken.

  • Kijk op www.hetluktons.nl
  • Klik in de menubalk op ‘project zoeken’
  • Klik op ’doneer’ en vul het bedrag in dat je wil geven.
  • U wordt doorverbonden met de mogelijkheid om via internetbankieren te betalen.

(*)Indien u niet via internetbankieren kunt betalen, kunt u het ook overmaken naar rekening NL94 INGB 0004 3085 23. Ten name van Dorpsraad Midwoud Oostwoud. Omschrijving: donatie t.b.v. www.midwoudoostwoud.nl website.

Reageren via facebook