17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 04:29
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Zonnige start, later meer bewolking en het wordt 20 graden.

Medemblik – Vandaag tegenstellingen wat het weer betreft. We beginnen met veel zon maar in de loop van de middag komen er meer en meer wolken onze regio de zon verhullen. In de avond kan dan al wat neerslag gaan vallen maar veel zal het niet zijn. De middagtemperatuur is met 20 graden prima in orde. De wind is matig 3 á 4Bft. In de nacht naar donderdag valt er dan wat meer neerslag maar het blijft maar bij een 1 á 1.1mm veelste kort om de droogte op te heffen.

Donderdag wisselend bewolkt en met 16 graden weer terug op het niveau wat wij al weken hebben, te koud voor de tijd van het jaar. De wind is matig 4Bft en waait uit het noordwesten.

Vrijdag bewolkt en kans op neerslag en met 15 graden nog wat frisser dan donderdag. Het weekend is vrij zonnig en met 16 á 17 graden bij een matige wind (3Bft) is het aan de frisse kant.

Ook op de langere termijn blijft de temperatuur schommelen rond de 16 á 17 graden, met een uitschieter naar 22 graden medio volgende week, daarna weer afkoeling tot 16 graden.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook