Leegloop nekt DVO Wognum Nicols. Terug naar de hoofdklasse

Wognum – Het sprookje voor DVO Wognum Nicols is uit met het vertrek van 5 spelers en de trainer Jaap Kaleveld, na 1 seizoen in de eerste divisie zat er voor de voorzitter van de zaalvoetbalploeg uit Wognum niets anders op om de KNVB te vragen zijn ploeg niet meer in de eerste divisie in te delen maar in de hoofdklasse.

Afgelopen april werd het verblijf in de eerste divisie nog veiliggesteld door een gelijkspel tegen FC Marléne. 3 van de spelers die toen erg belangrijk waren vertrekken nu naar de ploeg van Veerhuys, Jelmer Postma, Jouke Huitema, Milco Leijen en Ferdy Kaleveld. Max Keizer vertrekt naar Nieuweboer.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.