Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Groot benefietconcert voor Madelief en Nathaniël in Rumours Medemblik

Medemblik – Op zaterdag 27 juni aanstaande van 19:00 tot 02:00 uur wordt in Rumours aan de Nieuwstraat een groots benefietconcert gehouden voor Madelief en Nathaniël.

Een keur van artiesten komen hun beste stem voorzetten en het publiek vermaken met hun (meezing)liederen. Zo treden op: Dario Kreuger, Stefan van Loon, Frans Zeilemaker, Michael van Ingen, Cino Craus, Gaby Kagie, Mitch van Essen, Patrick van Veen, Renee Philippo, Roy Verlaat, Tom Wijngaard en Christa Kerdijk.

De avond kan natuurlijjk geen succes worden zonder de inbreng van 2 grote namen uit Medemblik, terug op de planken en achter de microfoon Ben Tiben en de man die Jantjes Verjaardag in Amsterdam regelmatig op zijn kop zet Martin de Jager.

De kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Rumours of via benefiet-concert@hotmail.com

Reageren via facebook