Veelbelovend Programma Westfriese Waterweken Medemblik 2015

Medemblik – Het programma voor de Waterweek Medemblik op 7, 8 en 9 augustus in de Oosterhaven is ook dit jaar weer veelbelovend. De organisatie is al ruim een half jaar aan het voorbereiden en ondanks het plotseling afzeggen van Henk Poort, wordt het met de komst van Marco Bakker weer een topprogramma.

Op vrijdag 7 augustus heerlijk smullen bij culinair aan de kade met muzikale ondersteuning van het Wervershoofs Volksorkest. Kaarten voor culinair zijn al bij de deelnemende restaurants verkrijgbaar en op is op!

Zaterdag 8 augustus is de Nautische dag met nogmaals het legendarische lichtschip Texel en de roadshow van de Koninklijke Marine, die dit jaar tevens met 3 schepen vertegenwoordigd zijn. Met de binnenkomst van de zwemmarathon Stavoren-Medemblik en tientallen andere attracties als historische reddingsboten, het varen van de stoomdriehoek en de muzikale opluistering van een heuse doedelzakband.

’s Avonds vindt om 20.00 uur op het ponton een gevarieerd concert plaats van Marco Bakker met het Noord-Hollands Jeugd Fanfareorkest. Uiteraard zijn sloepen en schuiten welkom en kunnen zij hun ligplaats rondom het ponton innemen en blijft de sluis tot middernacht open.

Archieffoto Medemblik Actueel
Archieffoto Medemblik Actueel

Zondag 9 augustus staat vooral in het teken van de boeiende en spectaculaire Drakenbootraces in de Oosterhaven. De inschrijving is inmiddels geopend; het inschrijfformulier staat op de website van www.waterweken.nl Het geheel wordt muzikaal omlijst door de bigband No Pressure uit Medemblik. Daarnaast zijn nog veel andere attracties aanwezig. Medemblik bruist!

Voor het volledige programma: www.waterweken.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.