Provincie Noord-Holland: excuses voor foute verkeersbord rotonde Opperdoes (Video)

Opperdoes – De prachtige nieuwe rotonde bij Opperdoes is onlangs opgeleverd. Nog even een verkeersbord er bij kwakken en klaar is Kees. Helaas zegt het bord langs de provinciale weg N239 dat je de rotonde linksom moet nemen, op z’n Engels dus.

De totale kosten van de aanpassingen aan de provinciale wegen N239 en N240 bedragen 6 miljoen euro. Daar komt nu dus nog een nieuw bord bij. Voorbijgangers verbazen zich over de fout en vinden het nog gevaarlijk ook. Voor zover bekend zijn er nog geen ongelukken door gebeurd.

In de fabriek, bij het plaatsen van het bord en bij een eventuele nacontrole is de fout blijkbaar niemand opgevallen. De provincie biedt inmiddels excuses aan en zal uiterlijk morgen een nieuw bord plaatsen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.