Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zomerse temperaturen,vanavond kans op regen

[adrotate group="2"]

Medemblik – Een herhaling van zetten, vorige week vrijdag 25 graden, vandaag gaan wij ook weer die kant op. De zon speelt vandaag de hoofdrol en de temperatuur zal snel  oplopen richting de 25 graden. De noordoostelijke wind is matig 4Bft waardoor deze voor weinig verkoeling zal zorgen. Vanavond neemt de kans op een regen- of onweersbui wel iets toe.

Zaterdag wordt het 20 graden en is de wind gedraaid naar het zuidwesten. zondag is eht bewolkt en  met 15 graden een stuk frisser dan vandaag.

Ook de nieuwe week begint weer fris met gemiddeld 15 graden overdag en rond de 9 graden in de nachten. De wind draait naar het noorden en is matig 4Bft. Ook op de wat langere termijn is er nog steeds geen stabiel zomerweer in aantocht.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook