Examenspanning op OBS de Meridiaan Medemblik

Medemblik – Deze week heerste er ook examenspanning bij de kinderen uit groep 8 van openbare basisschool de Meridiaan in Medemblik. Na een jaar lang wekelijks oefenen onder leiding van Anita Spaargaren, wachtte deze week het officiële examen voor Jeugd EHBO.

Afgelopen dinsdagavond lieten de achtste groepers onder het toeziend oog van een echte examinator van de EHBO hun kwaliteiten zien tijden het praktijkexamen. Leerlingen uit groep 7 waren de “slachtoffers” en groep 8 hun redders/verzorgers.

Dat het een echt examen was en niet iedereen het felbegeerde EHBO-diploma cadeau kreeg, bleek toen na afloop helaas 5 van de 19 leerlingen het praktijkexamen niet hadden gehaald. De overige kinderen ontvingen het welverdiende diploma “Jeugd Eerste Hulp” .

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.