Medemblik Actueel.

Sport

Maak Harddraverij 2015 nog specialer en sponsor een draverijpaard.

Medemblik – Voor velen is dit altijd het hoogtepunt van het jaar, de derde maandag van september als de paarden weer draven en het gerstennat stroomt.

Om dit elk jaar te kunnen organiseren heeft Harddraverijvereniging Prins Hendrik veel geld nodig. Dit geld wordt gebruikt om bijvoorbeeld de Nieuwstraat te kunnen omtoveren tot een draverijbaan, en voor heel veel andere dingen.

Daarom roept de draverijvereniging de Medemblikkers op om ze te steunen en donateur te worden. Je kan nu een Draverijpaard sponsoren.

Wat krijgt een sponsor van een Draverijpaard? 

De naam van de sponsor wordt luid en duidelijk omgeroepen op het moment dat ‘zijn’ paard koerst en de naam van de sponsor wordt vermeld op de koerslijst. 

Er zijn ook geldprijzen te winnen! De sponsor van het winnende paard ontvangt op zijn inleg € 250,- retour. De sponsor van het paard dat tweede wordt € 150,- en de sponsor van het paard dat derde wordt € 50,-.

Het sponsorgeld kan overgemaakt worden op IBAN: NL56RABO0303582081 tnv Harddraverijvereniging Prins Hendrik. Op verzoek kunnen we een factuur sturen.

Op deze pagina moet u uw gegevens invullen waarna de vereniging zo snel mogelijk contact met u op gaat nemen om de details door te spreken.

Reageren via facebook