Winner Yachts vertrekt uit Enkhuizen en vestigt zich in Medemblik

Medemblik – Winner Yachts zal per 1 Juli 2015 haar huidige locatieverlaten en zich vestigen te Medemblik. Winner Yachts heeft besloten te verhuizen naar een nieuwe locatie vanwege de succesvolle groei in de afgelopen jaren en uitbreiding van de modellen-lijn.

Ook deze locatie is wederom goed bereikbaar voor onze klanten over water en over de weg. Op deze toonaangevende locatie komen de expertises van Winner Yachts, Medemblik Yacht Service en Rake Rigging samen. Samen met het naastgelegen Contest Yachts ontstaat in Medemblik het centrum voor de bouw en onderhoud van composiet zeiljachten in Nederland.

Winner 12 Performance (foto aangeleverd)

Winner Yachts kan op de nieuwe locatie haar klanten op deze manier nog beter van dienst zijn. De Winner productie zal vanaf 1 juli 2015 gevestigd zijn op Overleek 3, Hal 10. Verkoop en postadres zal gevestigd zijn op Overleek 7.

Winner Yachts bouwt sinds 1986 kwalitatief hoogwaardige zeiljachten tussen de 8 en 12 meter. In 2005 is het bedrijf overgenomen door Remco Sol. Er werken bij Winner Yachts 10 vaste medewerkers.

Jaarlijks worden er gemiddeld 20 zeiljachten afgeleverd.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.