Veel klachten bereikbaarheid Huisartsenpraktijk de Compagnie Medemblik [Update]

Medemblik – Al een paar weken krijgen wij op de redactie klachten binnen van mensen die een afspraak willen maken bij Huisartsenpraktijk de Compagnie in Medemblik maar geen verbinding krijgen. 

Onderzocht

Wij hebben vorige week 3 ochtenden van 08:00 tot 08:30 uur en vanochtend van 08:00 tot 08:15 uur ook getracht een afspraak te maken met de Huisartsenpraktijk maar ook wij kwamen niet verder dan het bandje waar je wordt verteld om keuzes te maken.

Zoals de stem ons vertelde drukten wij op 1 om een afspraak te maken, maar tot 24x toe kwamen wij niet verder. Telkens weer kregen wij de stem te horen die ons vertelde om op optie 1 te klikken voor het maken van een afspraak.  Tot 5x toe kregen wij zelfs een melding dat het telefoonnummer dat wij belden (0227-541234) niet bereikbaar was.

Update: Er is ondertussen contact geweest met de huisartsenpraktijk en zij kwamen met de melding dat sinds de stroomstoring van 2 maanden geleden de centrale niet meer goed werkt. Bellen met de mobiel werkt prima maar met de huistelefoon werkt vaker niet dan wel.

De Compagnie heeft een nieuwe telefooncentrale besteld en deze wordt binnenkort geleverd waarna alle problemen verholpen moeten zijn.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.