Medemblik Actueel.

'Hollywood Street Tour' tijdens het Rondom Draverijweekend Medemblik

Medemblik -De straatversiering Rondom het Draverijweekend was toe aan vernieuwing en dat gaat gebeuren ook.

De grootste verandering is dat er naast de juryprijs nu ook een publieksprijs te winnen is.

Op donderdagavond als de Jury zijn ronde maakt is het in alle straten heel gezellig: Een buurtborrel een straatbarbecue. Iedereen viert op zijn eigen manier het resultaat van dagen of soms wekenlang klussen met de hele straat.

Dit jaar is er de Hollywood Street Tour. Alle Medemblikkers worden opgeroepen om op de fiets de versierde straten te bezoeken. Vervolgens kan iedereen via de Rondom app punten geven aan de mooiste straat.

De straten kunnen natuurlijk stemmen winnen door de bezoekers te overtuigen dat ze op hen moeten stemmen.

Maar er is meer. De bezoekers kunnen zelf ook een prijs winnen: In alle straten staat een letter, alle letters tezamen vormen een zin. Hoe meer letters Je verzameld, hoe meer kans je hebt deze zin te raden natuurlijk.

Op Rondom.net staat alle informatie

Kortom het Rondom weekend begint vanaf dit jaar op Donderdagavond.

Reageren via facebook