Weerbericht Medemblik – vrij zonnig en 17 graden.

Medemblik – Na de hitte van gisteren, in Medemblik werd het 27,9 graden, vandaag de afkoeling. De zon speelt vandaag de hoofdrol en met een middagtemperatuur van 17 graden is het 10 graden koeler dan gisteren. De wind waait uit het zuidwesten en is matig 4Bft. In de nacht naar zondag koelt het af naar zo’n 11 graden.

Zondag ook veel zon maar met 16 graden een graadje frisser dan vandaag. De wind draait van zuidwest naar noordwest en is matig 4Bft. d

Maandag en dinsdag zijn nog vrij frisse dagen met 14 á 15 graden maar na dinsdag kruipt de temperatuur weer zoetjes aan richting normaal, zo rond de 18 á 19 graden. Er is vrij veel zon en het blijft zeker de eerste helft van de week droog. De wind draait naar het noorden, later naar noordoost en is matig 4Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.