Al tijden op zoek naar dat ene voorwerp?

Andijk – Wie weet vind je het bij de grootste garage- en zolderverkoop voor het Goede Doel aan de Knokkel 46 bij de Firma Appelman in Andijk. De opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting KIKA en stichting Haarwensen.

Er is een groot aanbod van spullen dat voor een lage prijs wordt verkocht, zoals KIKA-beren, brocante, tuinmeubelen, linnengoed, tuingereedschap en speelgoed. Ook is er biologische groente en fruit (gesponsord door het Proevkantoor uit Grootebroek.) en kunnen bezoekers bloemschikken.

Natuurlijk is er koffie, thee en limonade met wat lekkers voor € 1,50. Deze dag doneert Gerda Breed uit Enkhuizen haar haar; zij heeft zich laten sponsoren voor stichting KIKA en dus steunt zij met haar actie de beide doelen.

Iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen en iets te kopen voor Stichting KIKA en Stichting Haarwensen.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.