2 C
Medemblik
18 januari 2021 05:05
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Ook bij ons tropische temperaturen?

Medemblik – Nou vandaag nog niet maar met 18 graden, uit de wind in de zon zal het ruim boven de 20 graden worden, is het vandaag al lekker te noemen. Veel zon en een matige oostelijke wind (3Bft). In de nacht naar vrijdag koelt het niet verderaf dan tot zo’n 12 graden.

Vrijdag wordt warm,heet, tropisch misschien wel. De temperatuur loopt al snel op richting de 26 á 27 graden en als u uit de wind in de zon gaat zitten voelt het aan als 35 graden, tropisch dus. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidoosten.

Zaterdag betalen wij de rekening van deze plotselinge hitte en krijgen wij jte maken met regen- en onweersbuien. Vooral in de nacht van vrijdag op zaterdag kan het mogelijk even stevig te keer gaan, en kan er in korte tijd redelijjk wat hemelwater naar beneden komen.

zondag is het weer volop zonnig maar met 17 graden 10 graden koeler dan vrijdag. Wel schijnt de zon volop.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook