Wederom tam konijntje gedumpt op het Nesbos

Onderdijk – Wederom is er vandaag weer een tam konijntje dood teruggevonden op het Nesbos in Onderdijk, met enige regelmaat worden langs het Vooroever en op het Nesbos konijnen gedumpt door mensen die het konijntje zat zijn maar niet doorhebben dat deze dieren zich niet kunnen redden in het wild.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw konijn naar toe te brengen als u er niet langer voor kan zorgen of voor wil zorgen. Zo is er in Andijk konijnenopvang Bunny Kai die dit soort konijnen opvangt en herplaatst.

Bovendien bent u in overtreding wegens dierenmishandeling, en staan er hoge boetes op dit soort dierenmishandel.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.