13.4 C
Medemblik
28 mei 2020 00:38
Medemblik Actueel.

Rob Hartog gaat goed voorbereid naar WSBK Portimao

Abbekerk – Op 23 mei vonden de OW Cupraces plaats op het TT Circuit in Assen. Dit was een ideale gelegenheid voor Rob Hartog om zijn Kawasaki Ninja ZX-6R de sporen te geven in de 4 weken durende pauze tussen de EK races.

Hartog reed weliswaar buiten mededinging mee, maar wist zijn PR op Assen te verbeteren naar 1’40.7 en de race in de SuperCup 600 met maarliefst 20 seconden voorsprong te winnen. Een succesvolle voorbereiding dus, in aanloop naar de volgende race in het EK Superstock 600 in Portimao.

World Superbike Portimao

Komend weekend staat de 5e race op het programma voor het EK Superstock 600 kampioenschap, op het Portugese circuit Portimao. Vrijdag staan er twee vrije trainingen op het programma (9:30 en 16:00), zaterdag een kwalificatie (11:45) en de race (17:50).

Tijdens de sessies is er live timing beschikbaar via de WorldSBK.com website (gratis registreren vereist). Daarnaast zal Racesport.nl maar ook Rob zelf op de website (RobHartog.nl) gedurende het weekend diverse updates plaatsen na iedere sessie.

De races zijn live te zien via de WorldSBK.com website en RTL7 zal een week later de Superstock 600 wedstrijd tonen in het motorsport programma ‘RTL GP: Superbike’.

Reageren via facebook