13.6 C
Medemblik
10 juli 2020 11:21
Medemblik Actueel.

Grootscheepse controle politie en belastingdienst A7

Regionieuws – Op woensdag hield de politie, in samenwerking met de Belastingdienst en de Rijksdienst voor het Wegverkeer een verkeerscontrole op de A7 in Wieringerwerf. De controle was met name gericht op zwaar vervoer (vrachtwagens). Er werd gecontroleerd op de technische staat van de voertuigen, het gewicht, de belading, de Rijtijdenwet en op documenten.

Van de in totaal twintig gecontroleerde combinaties werden er vier bekeurd. De politie schreef voor overbelading, een gladde band en losliggende lading. Een bestuurder werd aangehouden omdat hij nog gesignaleerd stond.

Zeven bestuurders kregen geen bekeuring, maar een waarschuwing in verband met de politieacties voor een betere CAO. Zij hadden geen documenten bij zich, op een vrachtwagen stond een losstaande container, een bestuurder haalde rechts in een ander overtrad de rij- en rusttijden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?