Zwaagdijkse melkboer Jan Karsten 'afgeslankt' verder

Zwaagdijk – Sinds jaar en dag is Jan Karsten een begrip in de kernen Blokker, Zwaag en Zwaagdijk. Maar voortaan zullen alle trouwe klanten het toch echt zonder versproducten aan huis moeten doen. Zuivelhandelaar Karsten gaat namelijk in ‘afgeslankte vorm’ verder: na vele jaren vervallen de vertrouwde ritjes met de zelfbedieningswagen.

Alleen de levering aan bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven duurt voort. “Want ik blijf wél graag bezig,” aldus de 63-jarige ondernemer. “Veertig jaar heb ik met ontzettend veel plezier met de zelfbedieningswagen door de dorpen gereden,” vertelt Jan aan Westfriesland in bedrijf,  “Ik heb mijn klanten echt leren kennen, dat zal ik missen. Maar het wordt tijd voor iets anders, wat meer vrije tijd en nieuwe uitdagingen. Zo ben ik beschikbaar voor mensen die mij kunnen gebruiken voor bepaalde klusjes. Uiteraard wil ik al mijn klanten hartelijk danken voor de klandizie, het contact en vooral ook alle gezelligheid.”

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.