De Bijenstal Opperdoes in het teken van 40-45 , 70 jaar na de tweede wereldoorlog

Het weekend van 40-45 in Medemblik. Ook de Bijenstal doet mee op 6 en 7 juni toegang gratis.  Onze nieuwe H0 baan in het teken van 40-45. Kampement burgers met historische tenten. www.stichting162.nl. The Royal British Legion, Holland Branch (Poppy Appeal).Stichting Aircraft. Tentoonstelling van Matthijs de Die le Clercq.

Regelmatig aankomend militair verkeer in de vorm van vrachtwagens en patrouilles, te voet en gemechaniseerd

De stoomtram Hoorn Medemblik brengt u op 6 en 7 juni 2015 in een reis door de tijd terug naar de tweede wereldoorlog ten tijden van de bevrijding. De reis brengt u langs diverse kampementen waar soldaten en hun materieel staan opgesteld en demonstraties worden gegeven. In Opperdoes is een Brits kampement gevestigd.

trein

Om de Britse soldaten een hart onder de riem te steken verkoopt The Pie Shop Bij De Bijenstal in Opperdoes op 7 juni tussen 11.00 en 16.00 uur traditionele Britse meatpies (ook vegetarisch).

We organiseren ook diverse demonstraties waaronder een spoorbaan uit de 2e wereldoorlog. Dit alles kan uiteraard worden ervaren onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank en iets lekkers zoals een warme pie. 

Speciaal voor dit evenement is de toegang tot de Bijenstal op 6 en 7 juni gratis. Behalve de rondleidingen.

Voor meer informatie over De Bijenstal en de aankomende activiteiten wordt u doorverwezen naar de website www.bijenstal.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.