10.8 C
Medemblik
11 juli 2020 07:34
Medemblik Actueel.

BREKEND NIEUWS – KORENFESTIVAL AFGELAST

Medemblik – Helaas heeft de organisatie van het Korenfestival in Medemblik deze moeten aflasten. De weersomstandigheden van vanmiddag laten het niet toe om deze doorgang te laten vinden.

Regen opkomst

Volgens Weerstation Medemblik is er voor vanmiddag regen voorspeld en soms zelfs stevige regenval. Ook zijn er rukwinden tot 65km/u mogelijk. ook de temperatuur is fris met 15 graden en tijdens een regenbui zal deze enkele graden lager uitvallen.

Helaas is dit nu de tweede keer in een korte tijd dat een evenement van de STEM moet worden afgelast vanwege de weersomstandigheden, eind vorig jaar kon de Dickensmarkt geen doorgang vinden vanwege de zware storm die over Nederland trok.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?